Vi använder modern teknik i lärandesammanhang och utvecklar prototyper och metoder som en del av lärandet. Vi har även som målsättning att bidra till att utveckla metoder och tekniker som kan användas i digitalat lärande.

Gäller det digital utbildning och lärande utöver digitala tester hjälper vi gärna till oavsett utmaning eller bransch. Vi hjälper er att skapa engagerande onlinekurser användning de senaste verktygen som bidrar till detta.

digitalt lärande Stockholm Sverige, webbutveckling Stockholm Sverige, sökmotoroptimering (seo) Stockholm Sverige, IT stockholm, Pierre Gergi, digital learning Stockholm Sweden, web development Stockholm Sweden, search engine optimization (seo) Stockholm Sweden,

Vi hjälper er att få en ny inställning till lärande genom att vara lättillgängliga och uppmuntra till nyfikenhet. Våra studenter älskar vårt kursutbud. Vad gör oss annorlunda?

Flera olika inlärningsformat
Kursinnehållet erbjuds i texter, djud, bilder, videor i olika nlärningsformat med många testformat.
Vi gör lärande lättillgängligt och spännande för alla!

Kursinnehåll av hög kvalitet
Våra kurser är lokaliserade och utvecklade internt av utbildningsexperter och är därför alltid unika. Hög kvalitet är garanterat!

Verktyg för aktivt lärande
Lebario har flera verktyg som stimulerar inre motivation. Allt från smarta självtester, uppgifter och ett engagerande innehåll som aldrig bli tråkigt!

Exempel på några av våra arbeten:

Translate »