Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering, (Search Engine Optimization) SEO, handlar om att justera en webbplats på ett sådant sätt att det förbättrar förutsättningarna för en högre rankning. En högre position i sökresultatet hos en sökmotor som Google eller motsvarande.

Vi gör ändringar för att fler ska hitta just dig när de söker efter något på nätet. Javisst ,vi skapar skillnad för rankningen av din webbplats på Google.

SEO-analys
Våra experter kan granska er webbplats utifrån ett sökmotorperspektiv. Vi kollar hur väl er webbplats fungerar rent tekniskt, hur innehållet är anpassat och hur länkar hanteras. Kort och gott får ni en helhetsbild av er SEO-anpassning som ger er bra beslutsunderlag för ert fortsätta utvecklingsarbete med webbplatsen.

Löpande SEO
Vi kan jobba löpande tillsammans med er för att optimera er webbplats för era viktigaste sökord. Här jobbar vi både strategiskt och praktiskt i ert webbpubliceringssystem med onpage-optimering. Vi har bland annat mycket god erfarenhet av SEO-anpassning av WordPress och Moodle sajter.

Lokal SEO
För företag med besökande kunder är Google Maps en väldigt viktig kanal. Genom Google My Business kan du säkerställa att dina kunder hittar rätt kontaktuppgifter, korrekta omdömen och relevant innehåll om ert företag. Vi hjälper er att sätta upp Google My Business och coachar er i hur ni jobbar med omdömen och innehåll.

digitalt lärande Stockholm Sverige, webbutveckling Stockholm Sverige, sökmotoroptimering (seo) Stockholm Sverige, IT stockholm, Pierre Gergi, digital learning Stockholm Sweden, web development Stockholm Sweden, search engine optimization (seo) Stockholm Sweden,

 

Translate »