KULTURBÄRARE

Projektet “Qenshrin” är ett bevis på Lebarios beslutsamhet att skydda kulturen genom att integrera generationer. Genom att organisera en plattform speciellt utformad för detta ändamål, strävar organisationen aktivt efter sitt uppdrag att skydda historien. Lebarios betoning på kulturella uppgifter ligger i linje med deras mål att utvidga dessa kulturer utanför hinder.

Genom denna webbplats kan en bredare publik nu ansluta sig till och engagera sig i syriansk och kristen kulturinnehåll. När det gäller frågor om livsstil och historia är etiska frågor viktiga. Lebarios strategiska tillvägagångssätt för att utveckla projekt visar deras engagemang för att bevara traditioner och största respekt för kulturella värderingar.

Qenshrin fokuserar på att utöka sitt e-bibliotek, som innehåller en samling av många böcker. Målet är att öka antalet böcker genom att samarbeta med författare. Med hjälp av verktyg i kontrollpanelen är det möjligt att spåra antalet ebooknedladdningar av användare från biblioteket, vilket i genomsnitt är cirka 400 böcker per dag.

För att tillgodose besökares behov arbetar Qenshrin för närvarande med att utveckla ett ljudbibliotek. Detta ljudbibliotek kommer att innehålla böcker och föreläsningar som kommer att vara fritt tillgängliga för personer som är intresserade av att berika sin kunskap. Dessutom finns det planer på att uppdatera både Encyclopedia of Churches och Encyclopedia of Saints för att anpassa sig till framsteg och säkerställa kompatibilitet med surfplattor (mobilvänligt).

Qenshrin

 

digitalt lärande Stockholm Sverige, webbutveckling Stockholm Sverige, sökmotoroptimering (seo) Stockholm Sverige, IT stockholm, Pierre Gergi, digital learning Stockholm Sweden, web development Stockholm Sweden, search engine optimization (seo) Stockholm Sweden,

Translate »